Środa:

  • Zupa barszcz ukraiński  ( seler, mleko)       300g
  • Kotlet devolaile z serem (gluten, jajka)  120g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Bukiet królewski na parze 120g
  • Pieczywo
  • Baton
  • Woda z cytryną i miętą 200ml

Czwartek:

  • Zupa szczawiowa z jajkiem (seler, jajka, mleko)     300g
  • Makaron z truskawkami (gluten, jajka) 300g
  • Sos śmietanowo-waniliowy (mleko) 50g
  • Gruszka
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa owocowa z makaronem (gluten)  300g
  • Łosoś z masłem czosnkowym  (gluten, mleko) 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z kapusty kiszonej 120g
  • Jabłko
  • Woda z cytryną i miętą 200ml

Z uwagi na dostępność  oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.

Wszystkie składniki potraw dostępne w skoroszytach na tablicy informacyjnej

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa