Poniedziałek:

  • Zupa brokułowa zabielana ( seler, mleko)  350g
  • Pieczeń z szynki w sosie własnym  (gluten)  150g
  • Kasza gryczana z warzywami (gluten)   220g
  • Surówka z ogórka kiszonego z cebulką 120g
  • Gruszka
  • Kompot 200ml

Wtorek:

  • Zupa pomidorowa z makaronem ( seler, gluten, mleko) 350g
  • Kotlet schabowy z pieczarkami  (gluten, jajka)  110g
  • Ziemniaki z koperkiem   260g
  • Mizeria (mleko) 100g
  • Mandarynka
  • Kompot 200ml

Środa:

  • Zupa grochówka na wędzonce    (seler)    350g
  • Pulpeciki drobiowe w sosie chrzanowym (gluten, mleko)    150g
  • Ryż z zielonym groszkiem i marchewką 240g
  • Czerwona kapusta zasmażana (gluten, mleko) 120g
  • Actimel (mleko)
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa ogórkowa (seler, mleko)       350g
  • Gołąbki w sosie pomidorowym 220g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Marchew mini na parze 120g
  • Jabłko
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa krupnik na żołądkach z natką pietruszki (seler, gluten)  350g
  • Łosoś pieczony z cytryną  (gluten)  100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka colesław (mleko) 120g
  • Baton
  • Kompot 200ml

 

Z uwagi na dostępność  oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.

Wszystkie składniki potraw dostępne w skoroszytach na tablicy informacyjnej

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB
Archiwa