Poniedziałek:

  • Zupa jarzynowa 300g
  • Kurczak w sosie słodko-kwaśnym 140g
  • Ryz z warzywami 220g
  • Baton
  • Kompot 200ml

 Wtorek:

  • Zupa ogórkowa z koperkiem   300g
  • Kotlet schabowy   100g
  • Ziemniaki 260g
  • Surówka z białek kapusty    100g
  • Woda z pomarańczą 200ml

Środa:

  • Zupa żurek z jajkiem         300g
  • Strogonoff 140g
  • Makaron 230g
  • Banan
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa pomidorowa z ryżem      300g
  • Stek wołowy z cebulką 120g
  • Ziemniaki z koperkiem    260g
  • Surówka z buraczków  120g
  • Woda z cytryną    200ml

Piątek:

  • Zupa rosolnik z natką pietruszki     300g
  • Ryba smażona 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Kapusta kiszona 100g
  • Kompot  200ml

 

 

 

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa