Poniedziałek:

  • Zupa grzybowa z makaronem  300g
  • Piersi indyka w białym sosie brzoskwiniowo-porowym   140g
  • Kasza bul gur z zielonym groszkiem 240g
  • Ogórek konserwowy
  • Kompot  200ml

Wtorek:

  • Zupa żurek z białą kiełbasą  300g
  • Kotlet schabowy   100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Kapusta biała zasmażana  100g
  • Pieczywo
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Środa:

  • Zupa fasolowa na wędzonce   300g
  • Spaghetti bolonesse     350g
  • Woda z pomarańczą i miętą 200ml

Czwartek:

  • Zupa krem z dyni z grzanką   300g
  • Kotlet siekany z kurczaka 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260 g
  • Bukiet warzyw na parze 100g
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa gulaszowa z wołowiną   300g
  • Naleśniki z twarogiem i sosem śmietanowym 350g
  • Banan
  • Woda z miętą i cytryną 200ml

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

 

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa