Wtorek:

  • Zupa żurek z jajkiem ( seler, mleko, jajka, gluten) 350g
  • Pierogi ruskie z cebulką (gluten, jajka, mleko)  300g
  • Surówka colesław (mleko) 120g
  • Banan
  • Kompot 200ml

Środa:

  • Zupa ryżowa z natką pietruszki (seler)      350g
  • Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym (gluten, jajka) 100g/50g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Brokuły na parze 120g
  • Pieczywo
  • Jabłko
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa grzybowa zabielana (seler, mleko)  350g
  • Naleśniki z twarogiem i sosem waniliowym (jajka, gluten, mleko)  250g
  • Gruszka
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa buraczkowa  (mleko, seler)  350g
  • Sandacz (gluten, mleko)  100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z marchewki z ananasem i kokosem 120g
  • Pieczywo
  • Kompot 200ml

 

Z uwagi na dostępność  oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.      Wszystkie składniki potraw dostępne w skoroszytach na tablicy informacyjnej

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa