UWAGA – WAŻNE INFORMACJE DLA KANDYDATÓW XII LO

Kandydatów do publicznych szkół ponadpodstawowych na terenie Pomorza obejmuje

rekrutacja elektroniczna na stronie:

nabor-pomorze.edu.com.pl/Kandydat

REKRUTACJA  JEST MOŻLIWA W TERMINIE

 od 15 czerwca do 22 czerwca 2020r. do godz. 15.00

Terminy obowiązkowych testów sportowych zawarte są w regulaminie rekrutacji XII LO , który znajduje się na stronie szkoły.

Kandydat  zakłada konto i wprowadza dane do systemu, w tym określa preferencje wyboru szkół, oddziałów.

Do obowiązków  Kandydata należy wprowadzenie ocen i osiągnięć odnotowanych na świadectwie ukończenia szkoły podstawowej i zaświadczeniu o szczegółowych wynikach egzaminu ósmoklasisty.

Istnieje możliwość złożenia wniosku wyłącznie drogą elektroniczną pod warunkiem podpisania go poprzez Profil Zaufany  systemu  e-PUAP  Rodzica lub Opiekuna Kandydata.

ZASADY REKRUTACJI

Szanowni Państwo, w związku z zaistniałą sytuacją dot. COVID-19, informujemy, iż w procesie rekrutacji do szkół ponadpodstawowych istnieje możliwość złożenia wniosku o przyjęcie do szkoły przez kandydata/rodzica elektronicznie.
Wniosek taki, trafi do szkoły, a komisja rekrutacyjna będzie go rozpatrywała tak samo jak wniosek, który został złożony do szkoły w formie papierowej.
Wniosek przesłany elektronicznie będzie można wydrukować i rozpatrywać i przechowywać w postaci papierowej.
Do weryfikacji wniosków przesłanych elektronicznie, komisja rekrutacyjna nie potrzebuje żadnych dodatkowych dostępów (haseł, loginów).

Poniedziałek:

  • Zupa kapuśniak na wędzonce 300g
  • Indyk w sosie brzoskwiniowo-porowym 140g
  • Ryż  220g
  • Pieczywo
  • Woda z pomarańczą 200ml

Wtorek:

  • Zupa brokułowa z parówką  300g
  • Kotlet mielony w sosie pieczarkowym 140g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka wiosenna 100g
  • Pieczywo
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Środa:

  • Zupa pomidorowa z makaronem  300g
  • De volaille   120g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Buraczki 120g
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa ogórkowa     300g
  • Bitki wołowe w sosie własnym 120g
  • Spetzle 140g
  • Czerwona kapusta z rodzynką 100g
  • Pieczywo
  • Woda z pomarańczą 200ml

Piątek:

  • Zupa fasolowa    300g
  • Makaron z truskawkami i sosem śmietanowym  350g
  • Woda z miętą i cytryną 200ml

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa