Poniedziałek:
- Zupa kapuśniak na wędzonce 300g
- Indyk w sosie brzoskwiniowo-porowym 140g
- Ryż 220g
- Pieczywo
- Woda z pomarańczą 200ml
Wtorek:
- Zupa brokułowa z parówką 300g
- Kotlet mielony w sosie pieczarkowym 140g
- Ziemniaki z koperkiem 260g
- Surówka wiosenna 100g
- Pieczywo
- Woda z cytryną i miodem 200ml
Środa:
- Zupa pomidorowa z makaronem 300g
- De volaille 120g
- Ziemniaki z koperkiem 260g
- Buraczki 120g
- Kompot 200ml
Czwartek:
- Zupa ogórkowa 300g
- Bitki wołowe w sosie własnym 120g
- Spetzle 140g
- Czerwona kapusta z rodzynką 100g
- Pieczywo
- Woda z pomarańczą 200ml
Piątek:
- Zupa fasolowa 300g
- Makaron z truskawkami i sosem śmietanowym 350g
- Woda z miętą i cytryną 200ml
WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ