Poniedziałek :

  • Zupa buraczkowa zabielana   (seler, mleko) 300g
  • Pieczeń ze schabu w sosie pieczarkowym (gluten)   140g
  • Makaron z warzywami (gluten) 220g
  • Jabłko
  • Woda z cytryną i miętą 200ml

Wtorek:

  • Zupa jarzynowa ( seler, mleko) 300g
  • Kotlet z piersi indyka panierowany z serem żółtym ( gluten, mleko) 100g
  • Ziemniaki z koperkiem  220g
  • Surówka z marchewki pora 100g
  • Pieczywo
  • Kompot  200ml

Środa:

  • Zupa żurek z białą kiełbasą ( seler, mleko )       300g
  • Ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem 300g
  • Sos śmietanowy (mleko) 50g
  • Wafle w polewie truskawkowej
  • Woda z cytryną i miętą 200ml

Czwartek:

  • Zupa rosolnik z makaronem i natką pietruszki  (seler)     300g
  • Nugetsy (gluten, jajka, mleko)  100g
  • Ziemniaczki opiekane 140g
  • Surówka colesław (mleko)    100g
  • Kompot    200ml

 

Z UWAGI NA DOSTĘPNOŚĆ ORAZ SEZONOWOŚĆ NIEKTÓRYCH PRODUKTÓW JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE.

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa