Poniedziałek:

  • Zupa serowa ze szczypiorkiem ( seler, mleko)  350g
  • kurczak w sosie brokułowym (gluten, mleko) 150g
  • Szpecle szpinakowe (gluten, jajka)   180g
  • Surówka z pora i marchwi  (mleko)  120g
  • Banan
  • Kompot 200ml

Wtorek:

  • Zupa krupnik z natką pietruszki ( seler) 350g
  • Kotlet schabowy  (gluten, jajka)  100g
  • Ziemniaki z koperkiem   260g
  • Bukiet królewski na parze 120g
  • Jabłko
  • Kompot 200ml

Środa:

  • Żurek z białą kiełbasą    (seler, mleko,  gluten)    350g
  • Pieczeń rzymska z marchewką (gluten, mleko, jajka)   100g
  • Sos pomidorowy (gluten) 50g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z czerwonej kapusty  120g
  • Baton
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa pieczarkowa z makaronem  (seler, gluten,  mleko)       350g
  • Pierogi z mięsem (gluten)     250g
  • Ogórek konserwowy
  • Actimel (mleko)
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa ogórkowa  (mleko, seler)  350g
  • Łosoś z masłem czosnkowym (gluten, mleko)  100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem 120g
  • Kompot 200ml

 

Z uwagi na dostępność  oraz sezonowość niektórych produktów menu może nieznacznie ulec zmianie.

Wszystkie składniki potraw dostępne w skoroszytach na tablicy informacyjnej

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa