Poniedziałek :

  • Zupa ogórkowa z koperkiem  300g
  • Pizza 300g
  • Mus owocowy
  • Woda z pomarańczą i miętą 200ml

Wtorek :

  • Zupa rosolnik     300g
  • Kotlet mielony z pieczarkami 120g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Kapusta czerwona zasmażana z rodzynkami 120g
  • Kompot 200ml

Środa :

  • Zupa kapuśniak ze słodkiej kapusty  300g
  • Kotlet siekany z piersi kurczaka 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z marchewki z ananasem i kokosem 100g
  • Jabłko
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Czwartek :

  • Zupa pieczarkowa z makaronem   300g
  • Zrazy wieprzowe z papryką i serem w sosie własnym 140g
  • Kasza bulgur 220g
  • Fasolka szparagowa na parze 100g
  • Kompot  200ml

Piątek :

  • Zupa serowa z pulpecikami 300g
  • Paluszki rybne 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka colesław 100g
  • Woda z pomarańczą i miętą 200ml

 

 

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

 

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa