Poniedziałek:

  • Krupnik na żołądkach 300 g (7,9)
  • Gulasz wieprzowy z warzywami 120g
  • Makaron kokardki 200g (3,7)
  • Ogórek konserwowy z porą 100g
  • Woda z cytryną 200 g

Wtorek:

 

  • Zupa jarzynowa 300 g (1,7,9)
  • Kotlet pożarski 100g(3)
  • Ziemniaki z koperkiem 260 g
  • Duszona marchewka z groszkiem 100g
  • Kompot 200g

 

Środa:

  • Pomidorowa z ryzem 300 g (1,3,7,9)
  • Kotlet siekany z piersi kurczaka 100g(3,7)
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka wiosenna 100 g
  • Woda z pomarańczą 200 g

 

Czwartek:

 

  • Zupa pieczarkowa z ziemniakami 300 g (7,9)
  • Fasolka po bretońsku z kiełbasą 300g
  • Bułka grachamka lub zwykła
  • Kompot owocowy 200 g

 

Piątek:

 

  • Zupa serowa z pulpetami 300g (3,7,9)
  • Paluszki rybne 100g(3,7)
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem marchwi 100g
  • Woda z miodem i cytryną 200g