UWAGA – WAŻNE INFORMACJE DLA KANDYDATÓW XII LO

Kandydatów do publicznych szkół ponadpodstawowych na terenie Pomorza obejmuje

rekrutacja elektroniczna na stronie:

nabor-pomorze.edu.com.pl/Kandydat

REKRUTACJA  JEST MOŻLIWA W TERMINIE

 od 15 czerwca do 22 czerwca 2020r. do godz. 15.00

Terminy obowiązkowych testów sportowych zawarte są w regulaminie rekrutacji XII LO , który znajduje się na stronie szkoły.

Kandydat  zakłada konto i wprowadza dane do systemu, w tym określa preferencje wyboru szkół, oddziałów.

Do obowiązków  Kandydata należy wprowadzenie ocen i osiągnięć odnotowanych na świadectwie ukończenia szkoły podstawowej i zaświadczeniu o szczegółowych wynikach egzaminu ósmoklasisty.

Istnieje możliwość złożenia wniosku wyłącznie drogą elektroniczną pod warunkiem podpisania go poprzez Profil Zaufany  systemu  e-PUAP  Rodzica lub Opiekuna Kandydata.

ZASADY REKRUTACJI

Szanowni Państwo, w związku z zaistniałą sytuacją dot. COVID-19, informujemy, iż w procesie rekrutacji do szkół ponadpodstawowych istnieje możliwość złożenia wniosku o przyjęcie do szkoły przez kandydata/rodzica elektronicznie.
Wniosek taki, trafi do szkoły, a komisja rekrutacyjna będzie go rozpatrywała tak samo jak wniosek, który został złożony do szkoły w formie papierowej.
Wniosek przesłany elektronicznie będzie można wydrukować i rozpatrywać i przechowywać w postaci papierowej.
Do weryfikacji wniosków przesłanych elektronicznie, komisja rekrutacyjna nie potrzebuje żadnych dodatkowych dostępów (haseł, loginów).

Wtorek:

  • Zupa jarzynowa 300g
  • Nuggetsy 100g
  • Ziemniaczki opiekane 160g
  • Surówka colesław  100g
  • Pieczywo
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Środa:

  • Zupa pomidorowa  300g
  • Kotlet mielony z pieczarkami   100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Warzywa na parze 100g
  • Kompot 200ml

Czwartek:

  • Zupa szczawiowa z jajkiem    300g
  • Kurczak w sosie słodko- kwaśnym 140g
  • Ryż 220g
  • Woda z pomarańczą 200ml

Piątek:

  • Zupa serowa z pulpecikami  i szczypiorkiem     300g
  • Ryba smażona 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z kapusty kiszonej 100g
  • Woda z miętą i cytryną 200ml

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa