Poniedziałek:

  • Zupa pieczarkowa  300g
  • Kurczak w sosie curry 140g
  • Ryz z zielonym groszkiem 240g
  • Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i winegret 100g
  • Kompot  200ml

Wtorek:

  • Zupa szczawiowa z jajkiem  300g
  • Stek wieprzowo-wołowy z cebulką   100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Buraczki   100g
  • Pieczywo
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Środa:

  • Rosół     300g
  • Udko pieczone       160g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z marchewki z ananasem i wiórkami kokosowymi 100g
  • Woda z pomarańczą i miętą 200ml

Czwartek:

  • Barszcz czerwony z uszkami   300g
  • Pieczeń z szynki z marchewką w sosie własnym 120g
  • Kasza gryczana 240 g
  • Brukselka na parze 100g
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Grochówka z boczkiem  300g
  • Racuchy z jabłkami i cukrem pudrem 350g
  • Soczek 200ml
  • Woda z miętą i cytryną 200ml

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa