Poniedziałek:

  • Zupa z fasolki szparagowej 300g
  • Gulasz z warzywami 140g
  • Makaron 240g
  • Surówka z ogórka kiszonego z marchewką 100g
  • Kompot  200ml

Wtorek:

  • Zupa pomidorowa z ryżem   300g
  • Kotlet schabowy   100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Kapusta czerwona zasmażana    100g
  • Pieczywo
  • Woda z cytryną i miodem 200ml

Środa:

  • Barszcz biały z jajkiem      300g
  • Kotlet pożarski      100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z selera 100g
  • Jabłko
  • Woda z pomarańczą i miętą 200ml

Czwartek:

  • Zupa węgierska  300g
  • Potrawka z kurczaka w sosie śmietanowym z rodzynką 140g
  • Ryż 240 g
  • Baton
  • Kompot 200ml

Piątek:

  • Zupa kalafiorowa 300g
  • Dorsz smażony 100g
  • Ziemniaki z koperkiem 260g
  • Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem 100g
  • Woda z miętą i cytryną 200ml

 

WSZYSTKIE SKŁADNIKI POTRAW DOSTĘPNE W SKOROSZYTACH NA TABLICY INFORMACYJNEJ

FOLDER ZSSiO

JESTEŚMY NA FB

Archiwa